Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Omfamna påsken med Lakrids By Bülow

Vårsolen börjar sakta smyga sig fram och det innebär att påsken snart är på ingång. Det är därför hög tid att plocka fram pyntet och njuta av alla godsaker som hör högtiden till. För lakritsälskaren finns det flera härliga smakupplevelser från Lakrids By Bülow.

Foto: Lakrids by Bülow

För lakritsälskaren finns nu fantastiska smakupplevelser från Lakrids By Bülow med påskkollektionen EASTER. Med våren kommer påskens alla härliga och välsmakande traditioner, godis och påskäggsjakt. Påskkollektionen EASTER bjuder på ett mer otraditionellt påskägg, perfekt för både vuxna och barn.

Kollektionen bjuder på två populära smaker av gourmetlakritsen: Crispy Caramel som består av mjuk sötlakrits, karamelliserad dulcechoklad, rålakritspulver och havssalt, och Twisted Banana som har smak av söt banan, saltlakrits, vit choklad och små bitar av rålakrits. Nytt för i år är att du inte behöver välja, du kan nu få båda smakerna i samma burk, perfekt för att dela med nära och kära!

Butiksöppning

Nu på fredag, 1 april öppnar Lakrids by Bülow sin hittills största butik på Nybrogatan 23 i Stockholm! Butiken kommer att vara fylld med läcker gourmetlakrits i både klassiska och unika smaker. Med det generösa smakutbudet kommer även lakritshatare att vilja konvertera till lakritsens utsökta värld.

Spana in hela sortimentet här!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!