Nöje

OMG! Ex-frun kommenterade precis kemin mellan Bradley Cooper och Lady Gaga

Kemin mellan Lady Gaga och Bradley Cooper är en snackis världen över. Nu har även Coopers ex-fru Jennifer Esposito valt att kommentera den spännande relationen och hennes ord går att tolka lite hur som helst…

 Foto: TT

Varken vi eller resten av världen verkar tröttna på spänningen mellan Lady Gaga och Bradley Cooper. Det är trånande blickar, tårar som rinner och mitt i allt bryter Lady Gaga sin förlovning. Vad är det egentligen som händer? Bradley Cooper har både flickvän och barn men det har inte hindrat fansen från att spekulera om han och Gaga är mer än bara vänner. Hittills har varken Lady Gaga eller Bradley Cooper dementerat ryktena.

Men någon som har kommenterat det hela är Bradley Coopers ex-fru Jennifer Esposito och hennes ord går att tolka lite hur som helst. Det började med att den amerikanska komikern David Spade postade en filmsnutt på Instagram från duons Oscars-framträdande och skrev ”Finns det någon chans att dessa två inte ligger” varpå Jennifer Esposito kommenterar inlägget. Det är inte många bokstäver men det har garanterat en innebörd. “Ha”, skriver hon och kommentaren har nu väckt stor uppmärksamhet. Hur ska vi egentligen tolka detta?

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

(Jennifer Esposito & Bradley Cooper, married from 2006-2007.) #CommentsByCelebs

Ett inlägg delat av Comments By Celebs (@commentsbycelebs)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!