Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

OMG! Nu kan du vinna chips – för ett helt år

Är du en lika stor chipsälskare som oss på Metro Mode? Då bör du hålla utkik efter tävlingen som ger dig chansen att vinna chips för ett helt år – och ett besök i fabriken hos en av Sveriges största chipstillverkare.

“Kalle och chokladfabriken” i all ära, men ett besök i Estrellas chipsfabrik i Angered och en årsförbrukning av chips slår kanske ännu högre. Om du också föredrar det salta snackset före söta sådana bör du hålla ögonen öppna om du köper hem en 275-gramspåse med Saltade Potatischips, Grillchips eller Sourcream & Onion.

Estrella har nämligen gömt 10 guldbiljetter i några av dessa påsar, och om du blir en av de lyckliga som kammar hem vinsten så väntar en betald resa (inklusive hotell) till Göteborg och Estrellas chipsfabrik den 18 september 2020.

Påsarna som kan innehålla guldbiljetterna har en guldig logga med information i övre hörnet och på baksidan av påsen. I skrivande stund har endast 1 av 10 biljetter hittats – så chansen finns fortfarande!

Här kan du läsa mer om tävlingen.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!