Nöje

Optimera din Tinder – tips på hur du får fler bra matchningar

Ovärderliga Tindertips för både killar och tjejer som vill uppgradera sina matchningar i dejtingappen ännu ett steg.

Två Tinder-användare, en kvinna och en man, bestämde sig för att genom ett experiment ta reda på hur du som användare kan få ut mer av ditt Tinder-dejtande. Cammi Pham, 24 och Blake Jamieson, 29, kunde av undersökningen se vad som verkade positivt och negativt för kvinnor respektive män. Det här är vad de kom fram till:

1. Du ska logga in dagligen på ditt konto, på så vis påverkas Tinders algoritmer positivt, du uppfattas “aktiv”. Enligt undersökningen de gjorde, kunde de se att 57 procent av Tinders användare är inloggade på appen 7 gånger om dagen.

2. En del av undersökningen gick ut på att se vad som händer om man svajpar höger på alla profiler som dyker upp. Cammi märkte av en stegrande ökningskurva av matchningar när hon svajpade höger på alla. Efter en timme hade hon 100 matchningar, efter två timmar hade hon 250 matchningar och så fortsatte det att dubblas även efter att hon hade slutat svajpa höger. Hennes kommentar om detta var dock:

“Det är bättre att ha 1-2 matchningar som du är attraherad av på riktigt än att ha tusentals matchningar som du egentligen inte bryr dig det minsta om. Tid är din mest värdefulla tillgång, slösa den inte.

3. Du bör ha sex bilder på din profil. Bilderna ska vara högupplösta och ljusa. Ha inte jättegamla bilder, de får max vara ett år gamla. Välj bilder där du befinner dig i olika miljöer, situationer och bilder där du faktiskt gör något som säger något om dig (nej, inga toalett-selfies). Undvik också gruppbilder, det är meningen att din matchninga ska attraheras av dig inte av dina vänner.

4. Humor! Han en rolig och koncis “tagline”. Det gäller att fånga dina matchningar snabbt, de flesta läser inte ens din bio, men genom att fånga dem redan i tagline kan du få dem att läsa vidare så lägg energi även här.

5. Ta initiativ. I experimentet som Cammi och Blake utförde så var det bara 8 procent av kvinnorna som svarade på meddelanden medan 25 procent av männen svarade. Nyckeln till att få svar på meddelanden är att börja med något mer originellt än “Hej, hur är läget?”. Du kan anstränga dig mer än så om du är intresserad av att faktiskt träffa personen ifråga.

Lycka till!

Källa: Visualistan

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!