Nöje

Oscarsgalan 2023 – Hugh Grant kallas för “oförskämd” efter intervju på röda mattan

Under söndagskvällens Oscarsgala blev Hugh Grant intervjuad av modellen Ashley Graham – ett möte som blev allt annat än lyckat.

Foto: Shutterstock

En intervju som ägde rum i samband med söndagskvällens Oscarsgala har blivit viral, detta på grund av Hugh Grants “oförskämda” svar.

Jämförde Oscarsgalan med Vanity Fair

Intervjun utfördes av modellen Ashley Graham, som har varit programledare för bland annat Miss Universe. Hon inledde med att fråga skådespelaren vad han gillade mest med galan, varpå Grant svarade: “Den är fascinerande. Hela mänskligheten är här.”

Han tillade: “Det är Vanity Fair”.

Ovanstående var sannolikt en referens till den klassiska roman som på svenska heter “Fåfängans marknad” – men Graham förmodade att svaret handlade om Vanity Fairs årliga Oscarsfest och sa:

“Ja, allt handlar om Vanity Fair. Det är där vi släpper loss och har lite kul”.

I resten av intervjun frågade Graham Grant om det var någon skådespelare eller film som han hoppades skulle plocka hem en statyett (“Ingen särskild”), vad han hade på sig (“Min kostym, bara”) och hur det kändes att vara med i filmen Glass Onion (“Jag är knappt med i den, jag är med i omkring tre sekunder”).

“Det mest obekväma jag sett”

Åsikterna gällande Grants attityd går isär på Twitter, där Pop Crave har publicerat det omtalade klippet.

“Om du inte gillar att vara där, varför komma? Väldigt oförskämt… och att himla med ögonen på slutet? Det gör det ännu värre”, har en person kommenterat klippet.

“Den mest obekväma interaktionen jag någonsin sett på tv”, skriver en annan.

Vissa menar dock att Grants svar beror på hans nationalitet:

“Alla är så känsliga, han var inte oförskämd, han var brittisk”, menar en användare.

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!