Nöje

& Other Stories lanserar modebrädspelet ’The Style Game’!

Med fokus på höstens mode och att vi kan umgås med vänner igen, så lanserar & Other Stories ett portabelt och socialt brädspel – The Style Game. Spelet säljs i limiterad upplaga och innehåller modekort med & Other Stories höstkollektioner från Stockholm, Los Angeles och Paris.

Spelet är utformat för 3-5 deltagare. Varje spelare representeras av en liten gyllene spelpjäs, med start i sin favoritateljé – Stockholm, Los Angeles eller Paris. Spelaren slår tärningen för att röra sig över spelplanen och samla modekort från ateljéerna. Den första spelaren som samlar en hel outfit från en av de tre atelierna och går till den ateliern vinner spelet. Längs vägen kommer spelarna att stöta på kort med frågor om mode, kultur och inspirerande kvinnor. Spelet innehåller härliga konversationsstartare och dramakort samt Treasure cards med engångsrabatter som kan användas i & Other Stories butiker.  

Målet är att samla en outfit från en av de tre atelierna med hjälp av quiz-, drama-, travel- och conversations cards. Det finns även riktiga skattkort med i spelet som kan användas i  Other Stories butiker. 

Spelet kommer i en begränsad upplaga och kan spelas och köpas i alla & Other Stories butiker från den 30 september. 

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!