Nöje

Över Atlanten 2023 – alla deltagare

I måndags påbörjade årets deltagare av Över Atlanten den 2700 mil långa seglats från Gran Canaria till Karibien och Saint Martin. Med på årets äventyr är Anders Svensson, Maria Montazami, Mikkey Dee, Nassim Al Fakir, Julia Dufvenius och Hans Fahlén. Säsong 5 av Över Atlanten har premiär senare i höst på Kanal 5 och discovery+.

Foto: Warner Bros Discovery

Inspelningarna till succéprogrammet tillika kristallenvinnaren Över Atlanten är i full gång. Det nya gänget som består av Anders Svensson, Maria Montazami, Mikkey Dee, Nassim Al Fakir, Julia Dufvenius och Hans Fahlén kastade i måndags loss från Gran Canaria och har därmed påbörjat den 2700 mil långa seglats till slutmålet i Saint Martin. Likt tidigare år är kaptenen Gurra Krantz med på äventyret.

– Det är fantastiskt att vi nu startar femte säsongen av Över Atlanten! Ny båttyp, något större igen och en beprövad Swanbåt på 70 fot, ca 21 m lång. Lite bekvämare kan en del tycka men den kräver ändå mycket segling och aktivitet av oss som är ombord. Det blir som vanligt svårt att säga vad som kommer att hända. Vädret och besättningen formar ju hur resan utvecklar sig. Mycket hänger på vår kända besättning och hur de tar sig an uppgiften att segla över Atlanten. Det är ju på riktigt och hur det än blir är det alltid en match mot havet och vädret. Havet brukar ha ett eget sätt att visa vem som bestämmer, säger Gurra Krantz, Kapten Över Altanten.
Över Atlanten har vuxit sig till att bli en riktig publikfavorit och i fjol seglade succéprogrammet hem en kristall för Årets realityprogram.

Det är så kul att vi drar igång en femte säsong av Över Atlanten. Både intresset och engagemanget för denna pärla fortsätter att öka och årets deltagare är inget annat än fantastiska, säger Susanne Söderberg, exekutiv producent för Över Atlanten på Warner Bros. Discovery.

Deltagare Över Atlanten 2023

Anders Svensson

Maria Montazami

Mikkey Dee

Nassim Al Fakir

Julia Dufvenius

Hans Fahlén

När har Över Atlanten säsong 5 2023 premiär?

Säsong 5 av Över Atlanten har premiär senare i höst på Kanal 5 och discovery+.

Foto: Warner Bros Discovery

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!