Nöje

Överraska lakrits-älskaren på Alla Hjärtans Dag

Rosor och choklad i all ära men lakritsen har länge haft en speciell plats i svenskarnas hjärta. Nu är den populära Alla hjärtans dag-kollektionen med chokladinsvept lakrits tillbaka igen. Sprid kärleken på det mest smakfulla sättet och upptäck gourmetlakritsens sensationella värld med Lakrids By Bülows Love-kollektion.

Foto: Lakrids By Bülow

Lakrids By Bülow är på ett ambitiöst uppdrag att få världen att älska lakrits – en gourmetlakrits i taget. Faktum är att lakritsen dock är en riktig vattendelare utanför Norden och det finns starka åsikter gällande smaken. Love-kollektionen kommer däremot med största sannolikhet att ändra även den mest kritiska.

Love-kollektionen är tillbaka

Lakrids By Bülows passion för hantverk lyser igenom i Love-kollektionen där många timmar gått åt till att skapa den perfekta lakritsen. Varje enskild chokladdragerad godbit innehåller en lakritskärna som i år formats som ett hjärta. En perfekt liten överraskning som kommer glädja dina nära och kära.

Love-kollektionen kommer i två olika smaker. Den första fruktiga smaken i kollektionen är Strawberry & Cream, en klassisk kombination som erbjuder en söt synergi mellan syrliga röda jordgubbar, vit mjuk grädde och söt hjärtformad lakrits. Den andra smaken heter Fruity Caramel och består av en oemotståndlig kombination av saltlakrits svept i dulcechoklad med lager av söta svarta vinbär och knapriga lakritsbitar. Med ett knaprigt yttre och mjukt inre kommer Fruity Caramel säkerligen få ditt hjärta att smälta.

Om du vill imponera lite extra är Love Selection Box en perfekt gåva. Med hela sex olika smaker i allt från fruktigt och fräscht till sött och salt kommer denna box garanterat att bli en härlig njutning. Den hjärtformade boxen är dessutom perfekt att dela på så att du och din partner kan njuta av godsakerna tillsammans. Med en rad klassiska favoriter och helt nya begränsade upplagor, inklusive MILKSHAKE som endast är tillgänglig i Love Selection Box, är den verkligen packad med allt hjärtat önskar.

Love Selection Box

Love Selection Box

Pris: 425 kronor, Köp Här!

Nästa bild
All Love
Nästa bild
Black Box regular Love

Black Box regular Love

Pris: 365 kronor, Köp Här!

Nästa bild
Black Box Love
Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!