Nöje

Camilla Läckberg tävlar i På Spåret 2022-2023

I november har den nya säsongen av “På spåret” premiär och i en av burarna kommer vi att få se deckardrottningen Camilla Läckberg. Det avslöjar hon i ett inlägg på Instagram.

Foto: Instagram @lackberg

Den 17 oktober är datumet då SVT officiellt kommer att gå ut med namnen på alla höstens och vinterns tävlande. Men på SVT:s instagram har Kristian Luuk redan delat några ledtrådar.

I ett inlägg skriver han: “Tio poäng; Vi reser mot svensk drottning vars coola kunglighet startade allt.” Övriga ledtrådar ledde snabbt till att många gissade på Camilla Läckberg. Något som bekräftades när deckardrottningen själv delade inlägget. Ledtrådarna följdes av: “8: Trots att det ofta slutar illa för vår kvinna, är hon ändå ständigt på topplistorna.” och “6: Hennes Charlie dricker väl inte för mycket? Nej men han är verkligen super. Författar ni nu vem vi menar?”

Det är dock ännu inte avslöjat vem Camilla Läckberg kommer att ha bredvid sig i tågkabinen. På instagram postade hon nyligen en story med en bild på en bardisk och texten “Middag ikväll med min På Spåret-partner”, utan att avslöja vem hon ska försöka knäcka alla resmål tillsammans med under hösten.

När har På Spret 2022-2023 premiär?

Den nya säsongen av På Spåret har premiär på SVT och SVT Play den 18 november.

Foto: Instagram @lackberg

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!