Nöje

Pamela Anderson berättar om sexfilmen i ny Netflix-dokumentär

I den nya dokumentären på Netflix “Pamela, a love story”, öppnar den före detta playboymodellen och skådespelaren Pamela Anderson upp om sexfilmen hon spelade in tillsammans med sin dåvarande man, Tommy Lee. Spridandet av filmen satte stora spår i henne, berättar hon i dokumentären.

Foto: Netflix

I dokumentären berättar hon att hon aldrig vågat se sexfilmen, som blev stulen från parets hem av elektrikern Rand Gauthier under en husrenovering 1995. Pamela Anderson och Tommy Lee stämde sedan porrbolaget som spridit filmen på internet, något som resulterade i en ekonomisk uppgörelse mellan parterna, och att sajten lagligt kunde fortsätta sprida filmen till sina kunder.

Omtalad tv-serie

Förra året släppte Hulu tv-serien Pam & Tommy om händelserna med Lily James och Sebastian Stan i huvudrollerna. Pamela Anderson har tidigare talat öppet om att hon inte gett sitt godkännande till tv-serien och att hon inte på något sätt varit involverad i processen. Istället har hon varit öppen om vilka svårigheter spridandet av sexfilmen har haft för henne. I den nya dokumentären berättar hon att hon försökte “stänga ute” den stulna videon från sitt liv för att överleva. “Jag har fortfarande inte sett videon, det var väldigt sårande”, säger hon i dokumentären.

Pamela Anderson och Tommy Lee hade bara känt varandra några dygn när de gifte sig 1995 och de skiljde sig tre år senare. Tillsammans har de sönerna Brandon och Dylan.

Pamela, a love story

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!