Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Pamela Anderson om relationen med Tommy Lee: “Enda gången jag var kär på riktigt”

I slutet av januari släpps Pamela Andersons memoarer, Love, Pamela. I ett utdrag från boken berättar Anderson att relationen med hennes före detta make, Tommy Lee, kan ha varit den enda gången hon var “kär på riktigt”.

Foto: Netflix

Den 31 januari släpps Pamela Andersons memoarer: Love, Pamela. I den nya boken berättar skådespelerskan och aktivisten bland annat om sitt stormiga förhållande med exmaken Tommy Lee, som hon har sönerna Brandon, 26 år, och Dylan, 25 år, med.

Berättar om stormiga relationen i ny bok

Anderson och Lee gifte sig med på en strand i Mexiko i februari 1995. De hade då känt varandra i en och en halv månad och dejtat i endast fyra dagar. Båda två har tidigare berättat om de starka känslorna de delade, något som Anderson skriver om i sin nya bok:

“Min relation med Tommy kan ha varit den enda gången som jag var kär på riktigt”, står det i ett utdrag publicerat av People.

Äktenskapet varade i tre år. I februari 1998 attackerade Lee Anderson och deras barn, något han sedan dömdes till misshandel för. Efter händelsen ansökte hon om skilsmässa:

“Skilsmässan från Tommy var den värsta, lägsta, svåraste stunden i mitt liv”, skriver hon. “Jag var förkrossad. Jag kunde fortfarande inte fatta att den person jag älskade mest var kapabel till att göra det som hade hänt den kvällen. Vi var båda förkrossade, men jag var tvungen att skydda mina barn.”

Anderson och Lee återförenades flera gånger innan de gick skilda vägar för gott 2010. Idag berättar Anderson att de hörs “då och då”:

“Tommy är mina barns far och jag är evigt tacksam.”

Love, Pamela - Pamela Anderson KÖP

Love, Pamela - Pamela Anderson

Pris: 144 kronor.

KÖP

Nästa bild
Love, Pamela - Pamela Anderson KÖP

Love, Pamela - Pamela Anderson

Pris: 230 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!