Nöje

”Panik i tomteverkstan” – Tjuvkika på första klippet från julkalendern 2019

En sak som vi aldrig tror att man kan bli för gammal för är julkalendern. Inspelningen av årets upplaga är nu igång och vi är mer taggade än någonsin. Skådespelarna, handlingen, miljön – det är bäddat för en succé!

 Foto: TT/

Egentligen är allt vi längtar efter vårsol och barmark men efter detta filmklipp måste vi erkänna att december 2019 lockar lite smått. Inspelningen av julkalender 2019 har börjat och i huvudrollerna ser vi inga mindre än Pernilla Wahlgren och Per Andersson. “Panik i tomteverkstan” beskrivs som “en humoristisk julsaga i förhöjd sitcom-tappning” av Johanna Gårdare, programchef på SVT Barn.

– Det betyder att det inte är en renodlad sitcom med pålagda skratt och fasta kamerainställningar. Men vi har valt att fokusera handlingen kring några få miljöer, bland annat det klassiska vardagsrummet som hjärtat och i det här fallet även tomtens verkstad, säger hon till SVT.

Julkalendern kommer att handla om att tomten ska lyckas övertyga barnen om att han faktiskt finns. Eftersom att staden Tomtebyn och dess existens bygger på att människobarnen tror på honom…

Hur taggar blir man inte efter denna lilla sneakpeaken!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!