Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Paolo Robertos flickväns första ord – efter hans hemska beslut

Imorse gick tv-profilen och kocken Paolo Roberto ut med ett kryptiskt inlägg på sin Instagram där han medgav att han gjort något hemskt. Därefter var han med i TV4 och erkänner i en intervju att han har köpt sex. Nu har hans flickvän delat ett första offentligt inlägg kring händelsen.

Foto: @breakitandyouwillmakeit

Under fredagsmorgonen gick tv-profilen och entreprenören Paolo Roberto, 51 år, ut med ett att han gjort något hemskt på sin Instagram. Ett inlägg som väckte mängder av reaktioner där hans följare ställde sig frågor om vad det handlade om. Senare under dagen var han med i TV4 i en intervju som hölls av Jenny Strömstedt där han erkände vad han gjort. Han erkänner i intervjun att han under natten till fredagen köpt sex.

Inlägget kom efter att TV4-profilen under torsdagskvällen tagits av polis i en razzia mot en bostad på Östermalm, enligt Expressen. Han, och de nio andra personerna som erkände på plats, döms för köp av sexuella tjänster – ett som ger böter eller fängelse i högst ett år. Tidningen skriver också att polisoperationen fått namnet “Insats torsk” och att Paolo Roberto ska ha betalat 1 500 kronor för sexköpet.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

När jag är som lyckligast i livet så lyckas jag alltid spaka undan benen på mig själv. Nu är jag tyvärr här igen och den här gången finns det ingen förlåtelse… För att krossa sig själv är en lång process. Som kräver total hängivenhet. Det betyder att du behöver gå emot 100% av vad du står för. Det betyder att du måste förlora varje gnutta av hopp. Det betyder att du måste strunta i all typ av moral du någonsin stått för. Det betyder att du förlorar all kärlek du någonsin känt. Det betyder att du varit illojal mot alla du varit lojal mot. Det betyder att du är ingen och mycket mindre än så. Jag är helt enkelt en parasit som ska utrotas! Inatt har jag fattat ett riktigt dumt beslut som kommer ta ifrån mig min kärlek, min barns respekt mina företag, tv-kontrakt och allt vad jag kämpat för under alla dessa år. Och vet ni vad? Det är rätt åt mig! Nu är det dags att en gång för alla söka hjälp för att reparera hålet i mina själ.

Ett inlägg delat av Paolo Roberto (@1paolo2)

Paolo Roberto har sedan cirka ett år tillbaka varit tillsammans med flickvännen Elin Härkönen, en känd PT-specialist. De har sedan dess synts tillsammans på bådas Instagram där de tränat och lagat mat för hans program. Nu har Elin delat sitt första offentliga inlägg kring händelsen där hon skriver att hon aldrig känt sig så tom.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Aldrig känt mig så tom.

Ett inlägg delat av Elin Härkönen💛 (@breakitandyouwillmakeit)

Källa: Expressen

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!