Nöje

Paradise – så blir nya Paradise Hotel

Paradise Hotel antar en ny skepnad och byter samtidigt namn till Paradise. Här är allt vi vet om det nya programmets regler, inspelningsplats och programledare.

Foto: Linus Hallsenius

Förra våren berättade Nordic Entertainment Group att man hade tagit beslutet av pausa den dåvarande säsongen av Paradise Hotel efter anklagelser om övergrepp.

Nu byter programmet både namn och skepnad. I det nya programmet, Paradise, behöver deltagare inte bilda par med det motsatta könet, det är inte krav på att vara singel för att söka till programmet och sovrummen har två enkelsängar i stället för en dubbelsäng.

Grundkonceptet finns dock fortfarande kvar: att hitta en pålitlig partner och bilda allianser med de andra deltagarna med målet att få chansen att göra upp om prissumman på en halv miljon kronor.

Tone Sekelius ny programledare för Paradise

Nytt för i år är även att artisten och influencern Tone Sekelius är programledare. Hon välkomnar de nya reglerna i Paradise:

“Det är en ny dag i paradiset – på riktigt! Med alla de förändringar som programmet har genomgått så känner jag mig trygg i att komma in och ta tittarna i handen och leda dem igenom det nya Paradise. Jag ser så mycket fram emot det här, detta får ni bara inte missa”, säger Sekelius i ett pressmeddelande.

Foto: NENT Group

Nya huset för Paradise på Playa Nix

Även inspelningsplatsen är ny för i år: inspelningarna äger fortfarande rum i Mexiko, men denna gång på semesterboendet Playa Nix som ligger på den mexikanska rivieran mellan Puerto Vallarta och Manzanillo.

Boendet består av ett enplanshus och två tvåvåningshus, en pool, gym, flera uteplatser och en kyrka – allt belagt precis intill havsstranden.

Spana in det drömmiga huset här:

När har Paradise premiär?

Paradise sänds på Viaplay i höst.

Källa: Viaplay

Foto: Linus Hallsenius

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!