Nöje

Justin och Hailey Bieber pryder Vogues omslag och öppnar äntligen upp om förhållandet

När Justin och Hailey Bieber förlovade sig blev det omskrivet av media världen över, men när de sedan gifte sig valde de att hålla bröllopet helt hemligt. Men nu snålar de inte på detaljerna utan berättar glatt om förhållandet och giftemålet i en stor intervju med Vogue. Dessutom pryder de omslaget med en helt fantastisk bild.

Foto: Instagram/Rex

Kärleksparet Justin och Hailey Bieber gifte sig i september och tog hela världen med storm. Nu pryder de tillsammans det senaste omslaget av Vogue och har dessutom ställt upp i en exklusiv intervju där de berättar om allt och lite till. Paret som känt varandra i flera år hade en nära vänskap innan de tillslut blev tillsammans. När paret träffades igen efter ett uppehåll kände Justin snabbt att det var Hailey som var kvinnan han skulle gå ner på knä för.

– När jag såg henne förra juni så hade jag glömt bort hur mycket jag älskade henne och saknade henne. Hur mycket positiv påverkan hon hade på mitt liv. Jag kände liksom, wow, det här är vad jag sökt efter, säger Justin Bieber.

Paret har nu varit gifta i några månader och ser positivt på framtiden och deras giftemål trots att de mött en hel del fördomar på grund av deras unga åldrar.

– Vi är väldigt unga och det är läskigt. Vi kommer att ändras mycket men vi gick med på att växa tillsammans och stötta varandra i dessa ändringar. Det är så jag ser på det. Att till slutet av dagen, så är han min bästa vän och jag kommer aldrig att tröttna på honom, säger Hailey Bieber.

I intervjun berättar även Justin om ett tidigare sexberoende eller så som han själv kallar det ”ett legitimt problem med sex ledde till celibat”.

–Han (Gud) ber oss inte avstå sex för hans skull för att han vill ha regler och sånt. Han (Gud) menar att han försöker skydda oss från olycka och smärta. Jag tror att sex kan orsaka en del smärta. Ibland har folk sex bara för att de inte känner sig tillräckliga. För att de saknar självförtroende. Tjejer gör det och killar gör så. Jag ville ge mig själv till gud på alla sätt för att jag kände att jag mådde bättre så i min själ. Och jag tror att gud välsignade mig med Hailey som belöning. Det finns fördelar. Du blir belönad om du beter dig bra, säger Justin.

Hur extremt snyggt är inte detta omslag? Wow, säger vi!

Källa: Vogue

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!