Nöje

Paris Hilton kritiseras för semester på branddrabbade Maui

Bränderna på Hawaii-ön Maui har nu krävt över hundra liv. Samtidigt har Paris Hilton och hennes familj njutit av en semester på ön under veckan som gått, något som många anser vara tondövt.

Foto:Instagram @parishilton

Under den senaste veckan har förödande skogsbränder härjat på Maui, Hawaiis näst största ö. Bränderna – som räknas bland de mest dödliga i USA:s historia – har tvingat tusentals personer att fly från sina hem, och enligt Enligt CNN har dödssiffran nu stigit till 106 personer.

Särskilt hårt har staden Lahaina drabbats. Enligt borgmästaren Richard Bissen existerar stadens kärna inte mer:

“Allt är borta”, säger han till CNN. “Det finns inget kvar. Allt har brunnit ner till grunden.”

Anlände samma dag som bränderna bröt ut

En av de som befunnit sig på Maui under veckan som gått är Paris Hilton. Den kända arvtagerskan, hennes make Carter Reum och sonen Phoenix anlände till ön den 8 augusti, alltså samma dag som bränderna bröt ut.

Bilder publicerade av Daily Mail visar hur Hilton njuter av en dag på stranden i Wailea, knappt fem mil från Lahaina. Bilderna har upprört många som anser att hennes beteende är tondövt:

“Paris hilton semestrar i Maui på en resort 30 min från Lahaina. Föreställ dig att se tusentals människor förlora sina hem, nära och kära, familjer etc och sedan förvänta dig att de SERVERAR DIG DRINKAR MEDAN DU LALLAR RUNT PÅ STRANDEN FRAMFÖR DEM OMG”, skriver en person i ett inlägg på Twitter.

En källa som uppges stå Hilton nära har berättat för DailyMail.com att hon “absolut har hjälpt till” efter de inträffade katastroferna:

“Maui har alltid haft en speciell plats i hennes hjärta. Hon har samlat ihop förnödenheter och tagit dem till härbärgen och behövande”, säger personen.

Foto: Instagram @parishilton

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!