Nöje

Paris Hilton om förlovningen: “That’s hot!” (världens största ring!)

Det nya året startade på bästa sätt för Paris Hilton, när hennes kille Chris Zylka friade till henne i skidbacken. Ringen kan vara den största vi sett och Paris Hilton uttrycker sin lycka i sina sociala medier.

paris-hilton-forlovat-sig

Foto: Instagram/@parishilton

Paris Hilton är nu förlovad med skådespelaren Chris Zylka och de har varit ett par sedan två år tillbaka. Till People berättar Paris att hon redan vid första dejten kände att Chris var en speciell kille. Kärlek vid första ögonkastet med andra ord!

I skidbacken i Aspen, Colorado gick Chris ner på ett knä igår och Paris tar ringen och hoppar upp i hans famn och kysser honom. Därefter tar hon på sig ringen själv och i efterhand har hon berättat att hon skakade när hon satte på sig den och att det är den vackraste ringen hon någonsin sett!

När hon skriver om förlovningen på Twitter använder hon det citat som hon är känd för från realityserien The simple life: “That’s hot!!!”

På sin Instagram utvecklar hon sina känslor lite mer: “Jag sa ja! Så glad och lycklig över att vara förlovad med mitt livs kärlek. Min bästa vän och själsfrände. Perfekt för mig på alla sätt. Så hängiven, lojal, kärleksfull och godhjärtad. Jag känner mig som den lyckligaste tjejen i världen! Du är min dröm som förverkligas! Tack för att du visar mig att sagor existerar!”

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!