Nöje

Paris Hilton om varför hon höll sonen hemlig

Det händer mycket i Paris Hiltons liv. Nyligen fick hon sitt första barn med maken Carter Reum, och då barnet föddes via surrogatmödraskap lyckades de hålla graviditeten hemlig fram tills sonen var några dagar gammal. I en intervju med Harpers Bazaar berättar Paris Hilton om beslutet och hemlighetsmakeriet.

Foto: Instagram @parishilton

För några år sedan hittade arvtagerskan och realitystjärnan Paris Hilton kärleken i maken Carter Reum. I samma veva medverkade hon i dokumentären “This is Paris” där hon öppnade upp om ett mörkt kapitel i sitt liv, om hur hon som tonåring tvingades bo på olika internatskolor där barnen behandlades illa och utsattes för övergrepp. Dokumentären ändrade den gängse uppfattningen om Paris Hilton och hon berättade själv att hon under många år har spelat en roll, iscensatt sig själv och till och med förställt sin egen röst.

Höll sonen hemlig för omvärlden

Dagen då hennes son, Phoenix Barron Hilton Reum, föddes, med hjälp av surrogatmödraskap, checkade Paris Hilton in sig själv under annat namn på sjukhuset, iklädd en brun peruk och hoodie. Bebisens existens var fram till den punkten helt okänd för omvärlden. “Hela mitt liv har varit så offentligt”, säger Paris Hilton till tidningen Harpers Bazaar. “Jag har aldrig haft något för mig själv. Vi bestämde att vi ville ha den delen för oss själva.” När den lilla familjen väl kom hem hade de huset i Beverly Hills helt för sig själva, till sina anställda sa de att huset skulle målas om. På så sätt fick de uppleva de första dygnen med sin nyfödda son i lugn och ro.

Utsattes för övergrepp i ungdomen

I intervjun berättar Paris även om den tuffa tiden på olika internatskolor, dit hennes föräldrar skickade henne under tonåren på grund av hennes “rebelliska” personlighet. Hon har tidigare berättat om hur hon på en av skolorna, Provo Canyon i Utah, utsattes för sexuella övergrepp av en anställd.

I en intervju med New York Times har hon berättat om vad hon och andra barn utsattes för på skolan. “Det var några olika personer ur personalen som fick och att lägga oss ner på bordet och stoppade in sina fingrar i oss. Och jag vet inte ens vad de gjorde, men det var definitivt inte någon läkare. Det var riktigt skrämmande, och det är något som jag har förträngt i många år. Men nu kommer det tillbaka hela tiden, och jag tänker på det. Nu när jag ser tillbaka på det som vuxen förstår jag att det definitivt var sexuella övergrepp.”

Såg pengar som en väg till självständighet

I intervjun med Harpers Bazaar berättar hon också om hur ungdomarna ibland stängdes in i kalla isoleringsceller, som bestraffning. Hon berättar hur hon fördrev tiden genom att tänka på vad hon skulle göra med resten av sitt liv. “Jag ska arbeta så hårt och bli så framgångsrik att mina föräldrar, människorna här, en man, ingen ska någonsin bestämma över mig igen.” Hon berättar att hon likställde pengar med frihet, självständighet och lycka.

Hittade kärleken

Paris Hilton hittade kärleken i Carter Reum under ett Thanksgivingfirande 2019. De blev officiellt ett par i augusti 2020 och förlovade sig 2021, samma år som bröllopet ägde rum. Nyheten om tillskottet i familjen förvånade många då de lyckats hålla alla detaljer kring den kommande sonen hemliga. I Harpers Bazaar berättar dock Paris att paret drömmer om flera barn framöver och att hon gärna skulle vilja få en flicka någon dag.

Källa: Harpers Bazaar

Foto: Instagram @parishilton

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!