Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Party solo – 6 sätt att ha kul på bröllopet fast du är singel

Man känner sig aldrig så mycket singel som på ett bröllop omringad av par som bara är SÅ kära. Men så här kan du faktiskt ha kul på bröllop – fast du är singel!

Med sommaren kommer också alla sommarbröllop. Och visst, det är kul med de gifta och alla de andra par som tycker om varandra så mycket (och inte drar sig för att visa det), men samtidigt får det dig att känna dig mer ensam och singel än någonsin. Men, du behöver inte slå dig ner ensam vid bordet i hörnet och bestämma dig för att ha tråkigt – här är nämligen 6 sätt för dig som är singel att ha kul (väldigt kul) på alla pariga bröllop!  

1. Klä dig i det finaste du har. Nu har du tillfälle att klä dig som den prinsessigaste prinsessa om du så vill. Ett bröllop berättigar också köpet av en ny klänning, och du kan ju inte rå för att du helt enkelt måste köpa ett par nya skor som passar till också. Passa på att ta minst 100 selfies när du är ditt snyggaste jag.

2. Galant med proviant. På bröllopet finns det antagligen litervis med rosévin – man tackar! Bröllop är ett utomordentligt tillfälle att äta och dricka så mycket du bara kan medan någon annan betalar.

3. Instagramma. Bete dig som om du vore den största av modebloggare. Har du ingen partner kan du i alla fall ha väldigt många likes. 

4. Träffa nya människor. Du har chansen att träffa massa nya människor och kanske till och med någon väldigt trevlig? 

5. Luta dig tillbaka och njut. Passa på att njuta av en kul och välplanerad helg utan att du har behövt organisera någonting. Ingen stress, inget ansvar, bara njut!

6. Fantisera. Kanske tänker du att bröllop faktiskt är ganska vackert ändå? Bejaka Charlotte-delen i din Sex and the City-persona och tänk att kärlek är möjligt. Skulle du vilja gifta dig någon gång, och hur ser ditt drömbröllop ut?

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!