Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Partyspelen du inte får missa – som förhöjer hela festen

Ett roligt spel som förhöjer stämningen rejält är en given del av varje fest. Vi har samlat våra 11 favoriter som vi alltid tar med. Det bästa är att de är små och är enkla att få med sig i handväskan. 

Foto: @thestylestalkercom

Planerar du att styra upp en fest inför din födelsedag, midsommar eller bara något spontant som faller in under sommaren? Se till att alltid ha med dig ett roligt partyspel som ditt sällskap verkligen kommer uppskatta. Nedan har vi samlat våra elva favoriter!

Bästa Snacket KÖP

Bästa Snacket

“400 finurliga och twistade konversationsfrågor. Dra ett kort när samtalet går trögt eller då du vill tala om något annat än vädret. Vi garanterar annorlunda och säregna samtalsämnen för såväl middag som fest!”

Pris: 100 kronor.

KÖP

Nästa bild
Quiznödig på festen KÖP

Quiznödig på festen

“Quiznödig är en serie underhållande frågespel med kul och utmanande frågor för alla tillfällen. Spelen är lätta att ta med på resan och perfekta efter middagen eller på festen om någon plötsligt skulle bli quiznödig.”

Pris: 100 kronor.

KÖP

Nästa bild
På Riktigt? KÖP

På Riktigt?

“På riktigt!? är ett tempofyllt och medryckande spel där det gäller att svara ja eller nej på snabba, roliga och kluriga frågor om helknasigt onödigt vetande. Den som får tre rätt i rad kammar hem poäng och den som svarar fel börjar om från noll. Spänningen stiger snabbt för varje fråga i detta festliga och underhållande spel som garanterat kommer bjuda på massvis av skratt, dramatik och (skade)glädje.”

Pris: 200 kronor.

KÖP

Nästa bild
Minns du 70-talet? KÖP

Minns du 70-talet?

Häng med på en nostalgiresa till 70-talet!
Hur var det på 70-talet? Vad hände på 70-talet? Och vad lyssnade man på på 70-talet? I frågespelet Minns du 70-talet får du hänga med på en nostalgisk resa till 1970-talet då man lyssnade på punk, progg och disco, ABBA vann Eurovision och Ingemar Stenmarks skidlopp fick Sverige att stanna. Det var årtiondet då man hade vida byxor på benen och rullskridskor på fötterna. Då barnen tittade på Fem myror är fler än fyra elefanter och det blev oljekris i världen.
Kan du svara på vem som var vilse i pannkakan, hur näbbstövlar ser ut eller vem som nynnade Ninna na na na ni na? Då är det här spelet för dig!

Pris: 99 kronor.

KÖP

Nästa bild
Minns du 10-talet? KÖP

Minns du 10-talet?

Roligt frågespel med 265 frågor om 10-talet!
Vad minns du från 10-talet? (Ja, nu snackar vi 2000-talet.) Frågespelet Minns du 10-talet sätter minnet på prov med 265 underhållande frågor! Förhoppningsvis minns du en hel del eftersom det inte var så många år sedan. Men frågan är, har du hängt med i tiden och snappat upp vad som hände mellan år 2010-2019, eller har du legat under en sten?

Pris: 99 kronor.

KÖP

Nästa bild
Sanning eller skitsnack KÖP

Sanning eller skitsnack

Kan det verkligen vara sant att Elvis vägde lika mycket som tre Britney Spears när han dog?
Eller att svenskar använder dubbelt så mycket toapapper som medelsnittet i Europa? Och var Saddam Hussein verkligen ett stort fan av ABBA? Sanning eller skitsnack? Det är precis vad det här spelet handlar om!

Pris: 189 kronor.

KÖP

Nästa bild
Sanning eller konsekvens KÖP

Sanning eller konsekvens

Sveriges populäraste och kanske med vågade partyspel!
I det klassiska partyspelet Sanning eller konsekvens får du lära känna dina vänner på ett helt nytt sätt. Spelet innehåller 100 spelkort med 400 frågor och utmaningar. Turas om att dra ett kort från högen och välj om du vill svara på en fråga (sanning) eller göra en utmaning (konsekvens). En riktigt rolig partylek som kommer avslöja både det ena och det andra… Perfekt spel till förfesten!

Pris: 125 kronor.

KÖP

Nästa bild
Dömd KÖP

Dömd

Dömd bygger på den populära Pekleken där det gäller att peka på den i gruppen som olika påståenden stämmer in bäst på. Vem är mest fördomsfull? Vem är bäst på att hångla? Vem är största miljökämpen – gruppens Greta? Och vem är mest trolig att vara med i Lyxfällan?
Dömd är leken där ni avslöjar vad ni egentligen tycker och tänker om varandra och som kan få en att känna sig både smickrad och kränkt. En stämningshöjare på förfesten! Förvänta dig många skratt och livliga diskussioner.

Pris: 125 kronor.

KÖP

Nästa bild
Minns du 80-talet? KÖP

Minns du 80-talet?

Välkommen tillbaka in i en värld med benvärmare och freestyles! Till när vi läste Okej och ringde Heta linjen, lyssnade på Nena och fick följa med på Sällskapsresan.
265 pastellfärgade nostalgifrågor att utmana dina vänner med!

Pris: 100 kronor.

KÖP

Nästa bild
Minns du 90-talet? KÖP

Minns du 90-talet?

Välkommen tillbaka in i en värld med svampade terrakottaväggar, modemljud och antennprydda Nokiatelefoner! Till när vi hade disketter i datorn, skrattade hysteriskt åt när Hassan ringde Nummerupplysningen och när vi hade stenkoll på Dylan och Kellys kärleksliv. Gå loss helt i nittiotalsnostalgi med detta roliga frågespel!

Pris: 100 kronor.

KÖP

Nästa bild
Minns du 00-talet? KÖP

Minns du 00-talet?

Minns du 00-talet? Årtiondet då vi spelade Snake på Nokia 3310, hejade på Zlatan i Allsvenskan och dansade till Las Ketchup. Medan Obama flyttade in i Vita huset och Paris Hilton tappade bort sin chihuahua debatterades rökförbud på krogen och Tony Sopranos terapitimmar. 265 nostalgifrågor att utmana dina vänner med!

Pris: 100 kronor.

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!