Nöje

Påsknyheter hos Lakrids by Bülow

Vintern börjar sakta men säkert bytas ut mot vårluft, och det innebär att även påsken närmar sig! Just denna påsk kan firandet bli extra storslaget, åtminstone för lakritsälskaren! Lakrits by Bülow bjuder nämligen på fantastiska smakupplevelser med nya påskkollektionen Easter.

Foto: Lakrids by Bülow

Det är inte bara värme och solljus vi har att se fram emot – snart är det även dags för påsktraditioner som äggmålning och påskäggsjakt! I år lanserar Lakrits by Bülow påskkollektionen Easter, denna gång med en helt ny smak: Crunchy toffee.

För den som har svårt att välja smaker kommer Spring Selection box passa perfekt. Den innehåller sju fantastiska smaker av chokladöverdragen lakrits; givetvis de två limiterade påsksmakerna tillsammans med älskade favoriter, bland annat Salt & Caramel, Twisted Banana och Coconut. En perfekt påskgåva till någon du tycker om.

Säsongens smaker kommer även lanseras i burkar, både var smak för sig och blandade.

Crunchy Toffee

Den nya smaken Crunchy toffee är en krämig sensation bestående av mjuk mjölkchoklad, franskt smör och grädde med små bitar av krispiga, söta karameller lindad runt en kärna av saltlakrits.

Crispy Caramel

Den populära Crispy Caramel återvänder i år med ett nytt utseende. Ta en tugga av det vackra, spräckliga skalet och känn smaken av silkeslen dulcechoklad, perfekt blandad med rålakritspulver och en kärna av mjuk lakrits, berikad med havssalt för att höja smakupplevelsen.

A – The Original

Lakrits by Bülows lyxiga klassiker: A – The Original lanseras i ÆGGform denna påsk. De kombinerade smakerna av mjuk lakrits med ett krämigt mjölkchokladslager, pudrat med lakritspulver är något som enligt många är beroendeframkallande.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!