Nöje

Patrick Dempsey utsedd till världens sexigaste man 2023

Patrick Dempsey har utsetts till världens sexigaste man av People. “Jag är glad att det händer vid den här tidpunkten i mitt liv”, säger skådespelaren till tidningen.

Foto: People Magazine/Carter Smith

Patrick Dempsey, mest känd för sin roll som Derek “McDreamy” Shepherd i tv-serien Grey’s Anatomy, är världens sexigaste man just nu enligt People.

I en intervju med tidningen kommenterar Dempsey det faktum att han har fått utmärkelsen vid 57 års ålder:

“Jag är glad att det händer vid den här tidpunkten i mitt liv”, säger han. “Det är trevligt att få erkännandet, och mitt ego har definitivt fått en liten boost, men det ger mig en plattform att använda det till något positivt.”

“Trodde att det var ett skämt”

Skådespelaren – som även har medverkat i storfilmer som Förtrollad och Bridget Jones’s Baby – berättar att utmärkelsen kom som en chock:

“Jag blev helt chockad, och sen började jag skratta, typ, det här är ett skämt eller hur?” säger han. “Jag hade helt glömt bort det och hade aldrig ens funderat på att hamna i den här positionen. Så det är inget fel på mitt ego.”

Dempsey är gift med makeup-artisten Jillian, 57, sedan 1999. Tillsammans har de dottern Talula, 21, samt tvillingsönerna Sullivan and Darby, 16 år. Enligt Dempsey själv kommer hans nya titel knappast imponera stort på barnen:

“[De] kommer bara retas med mig och komma på alla anledningar till att jag inte borde vara det”, säger han. “Det är bra, de håller mig ung.”

Patrick Dempsey - People Magazine

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!