Nöje

Peg Parnevik om Filip Lamprechts relation: “Gör din grej”

Peg Parnevik tycks inte vara nämnvärt berörd av exet Filip Lamprechts senaste kärleksbesked, det framkom när hon nyligen intervjuades på P3 Gulds röda matta. “De är som gjorda för varandra, kul för dem”, säger hon till Hänt.

Foto: Instagram @filiplamprecht/@pegparnevik

Det var under fredagskvällen som Peg Parnevik, 28, kommenterade exet Filip Lamprechts, 26, nya relation i en kommentar till Hänt på P3 Gulds röda matta.

“Inte min ensak”

Galan ägde rum samma dag som Filip Lamprecht offentliggjorde sin relation med dansaren Linn Hegdal, 28, som han vann Let’s Dance med 2021. Under tiden för inspelningarna florerade ett romansrykte mellan Lamprecht och Hegdal, och han och Parnevik gick skilda vägar samma år.

När Peg fick frågan om hur hon kände inför nyheten att Filip blivit tillsammans med sin Let’s Dance-kollega svarade hon:

“De är som gjorda för varandra, kul för dem, absolut inte min ensak.”

Hon berättade även att hon och exet inte har någon kontakt idag:

“Absolut inte, jag känner bara, gör din grej, hejar på er, kul att de varit tillsammans så länge.”

Parnevik är idag tillsammans med Sebastian de la Vega, 38, som hon kallade för “the one” när hon intervjuades av Hänt i september förra året:

Foto: Instagram @pegparnevik

“Jag är superlycklig. Innan har jag varit så snabb med att jag ska berätta för alla och att jag ska prata om det i podden och instagram och allt. Men nu är det första gången som jag vill landa i det lite. Det har tagit lång tid innan jag sagt något”, sa hon då.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!