Nöje

Peg Parneviks Instagram-konto stängdes ned – nu berättar hon varför

Många stod frågande till att Peg Parneviks konto på instagram stängdes ner under helgen. Nu skriver hon om händelsen till sina följare.

Foto: Instagram @pegparnevik

Pegs följare kunde under helgen se hur hennes inlägg släcktes ned och rensades på sina 3200 inlägg. Många undrade förstås vad som hänt och Peg själv skriver att hon grät när det skedde, då hon snart ska släppa ny musik.

“Folk klarar inte av lite hud?”

Peg tackar de som varit inblandade i att kontot aktiverats igen och skriver själv, “Jag antar att tillräckligt många människor anmälde mina bilder för att kontot skulle stängas ned. Allt jag har att säga är 1. Det är för mig helt galet vad som tillåts på den här plattformen (mobbning, hot etc) men folk klarar inte av lite hud? Vad är felet på er.”

Peg släpper snart ny musik och säger själv att det är de bästa låtarna hon har skrivit. Hon har tidigare hintat på sina sociala medier att en kommande låt handlar om uppbrottet från Filip Lamprecht. I ett inlägg har hon bland annat skrivit “När det här albumet släpps kommer ärligt talat ingen att gå säker.”

Foto: Instagram @pegparnevik

Nästa bild

Foto: Instagram @pegparnevik

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!