Nöje

Penny Parneviks starka reaktion på Carina Bergfeldts frågor till systern Peg

Det var när systern Peg Parnevik gästade SVT:s “Bergfeldt” som Penny Parnevik uttryckte kritik mot programledaren på sociala medier. Kritiken riktade sig mot de frågor som Carina Bergfeldt valde att ställa till Peg under intervjun.

Foto: SVT

Utöver Peg Parnevik gästade bland annat tidningsprofilen Amelia Adamo talkshowen som leds av Carina Bergfeldt. Peg, som också var inbjuden för att framföra låten “Misslyckad och hatad”, fick frågor om vem låten handlade om, men också om hur hon påverkats av att komma från en känd familj.

Foto: SVT

Tyckte intervjun hade fel fokus

Penny Parnevik skrev under programmet att hon såg fram emot intervjun, men la sedan ut ett inlägg där hon kritiserar Bergfeldts frågor.

Framförallt var hon kritisk mot att så mycket fokus lades på systrarnas farfar, showmannen Bosse Parnevik, och pappan, golfaren Jesper Parnevik. “Åh var så taggad på denna intervju men blev lite besviken.

Den handlade om att farfar har haft en grym karriär, pappa haft en grym karriär, men när det gäller Pegs karriär var de bara en nyfiken fråga om låten handlar om hennes ex?” Penny var också kritisk mot att Amelia Adamo och Carina Bergfeldt skämtsamt kallat Peg för ett “räkmackebarn”.

Foto: SVT

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!