Nöje

Perfekt till nyårsfesten! På fredag släpps massor av nytt bubbel (men du måste vara snabb)

På fredag lanserar Systembolaget ett tjugotal mousserande viner och champagne, ett tillfälligt sortiment för alla vinälskare där ute. Släppen kommer ske i utvalda butiker runt om i Sverige – ett perfekt tillfälle att hitta ett unikt bubbel att skåla in 2020 med. 

Foto: Unsplash

Har du tidigare hört om att Systembolaget då och då lanserar tillfälliga viner till sina butiker runt om i landet? På fredag den 6/12 landar deras senaste släpp med mousserande viner från Italien, Frankrike, Spanien och Australien, samt några krispiga champagner från Frankrike. För gourmander och vinälskare är det här en stor dag då utbudet är begränsat så långt som lagret räcker.

Är du intresserad av att köpa hem några unika mousserande viner får du alltså inte missa att besöka någon av de butiker där bubblet kommer släppas. Systembolaget har redan nu gått ut med vin-listan som finns att se här!

Priserna sträcker sig från 145 kronor, då får du med dig ett mousserande vin från Piemonte i Italien “Sobrero Moscato d’Asti. Till 2997 kronor, vilket är en champagne från Frankrike, “Jacques Selosse”.

Källa: Systembolaget

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!