Nöje

Pernilla Sjöholm föll för “Tindersvindlaren” – nu har hon fått tvillingar

Pernilla Sjöholm – en av de kvinnor som föll offer för den ökände Tindersvindlaren – har fått tvillingar, det berättar hon i ett inlägg på Instagram. “Vi är så lyckliga”, skriver hon.

Foto: Instagram @pernillaelisabeths

För nästan ett år sedan släpptes dokumentären Tindersvindlaren på Netflix. Dokumentären handlar om Shimon Yehuda Hayut som under namnet Simon Leviev förförde kvinnor som han träffat på dejtingappen Tinder, för att sedan lura dem på stora summor pengar.

Genom dokumentären fick tittarna lära känna tre av Hayuts offer, däribland svenska Pernilla Sjöholm. Idag befinner Sjöholm sig på en helt ny plats i livet – faktum är att hon precis har blivit mamma.

Fick tvillingar på nyårsdagen

I ett inlägg på Instagram berättar Pernilla att hon åkte in till BB på nyårsafton, men väl där tog förlossningen så lång tid att hennes tvillingar föddes 2023.

“Vi var väldigt nervösa, det var nära att de föddes under olika år”, skriver hon. “Som tur var för dem så var det en lång förlossning. De var vid god hälsa under förlossningen. Men för mig var det väldigt svårt och jag förlorade mycket blod och fick havandeskapsförgiftning.”

Trots problemen slutade allt väl för Pernilla och hennes nya familj:

“Mamma och pappa är så lyckliga att ord inte kan beskriva det. Våra små hjärtan som var inne i mig är nu utanför mig. Jag kan inte föreställa mig att jag någonsin har levt mitt liv utan er”, skriver hon.

Foto: Instagram @pernillaelisabeths

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!