Nöje

Pernilla Wahlgren chockad över Linda Skugges Onlyfans: “Bedrev häxjakt mot mig”

I början av 2000-talet riktade krönikören Linda Skugge en känga mot Pernilla Wahlgren efter att sångerskan hade vikt ut sig i tidningen Café. Idag lägger Skugge själv upp material på Onlyfans, något som förvånar Wahlgren: “Hon är den sista människan på jorden som jag trodde skulle skaffa Onlyfans”, säger hon till Aftonbladet.

Foto: Instagram @pernillawahlgren/@lindaskugge

2001 poserade Pernilla Wahlgren för lättklädda bilder i Café, något som fick skribenten Linda Skugge att reagera:

“Det är så tragiskt att tjejer har så kasst självförtroende att de blir smickrade av att bli tillfrågade att ta av sig näcka /…/ Pernilla W, jag vet att jag brukar skriva taskiga saker om dig. Men för fan, du är värd mer än det här. Du ska inte ta av dig kläderna”, skrev Skugge i en krönika i Expressen, där hon även kallade Café för en tidning som “går åt det råporriga hållet”.

Pernilla Wahlgren: “Väldigt oväntat”

Över två decennier senare har Wahlgren inte glömt Skugges ord. För Aftonbladet berättar Wahlgren att hon fick en chock när hon såg att Skugge numera lägger upp innehåll på Onlyfans:

“Alltså hon är den sista människan på jorden som jag trodde skulle skaffa Onlyfans”, säger hon. “Det var väldigt oväntat om man får säga så. Med tanke på hur hon rasade mot mina, i jämförelse, väldigt oskyldiga bilder i Café i början på 2000-talet. Hon bedrev verkligen häxjakt mer eller mindre faktiskt mot mig.”

Enligt Aftonbladet består Skugges material på Onlyfans av “porrbilder och porrvideor” samt “olika paket där man kan köpa hennes sexleksaker och underkläder”. Själv har Skugge kommenterat innehållet som “performance art tillika fullständig fuck you-hedonism”.

“Det vore bara underbart om fler fick njuta av min killer body. See you out there!” skrev hon i en krönika i Amelia tidigare i sommar.

Foto: Instagram @lindaskugge

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!