Nöje

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har förlovat sig

Efter nära två år tillsammans har Pernilla Wahlgren förlovat sig med Christian Bauer, det berättar artisten och tv-personligheten på Instagram. “Jag sa JA”, skriver hon i ett inlägg där hon visar upp sin nya ring.

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Det var under onsdagskvällen som Pernilla Wahlgren avslöjade att hon och kärleken Christian Bauer hade förlovat sig. Wahlgren delade själv med sig av de glada nyheterna på Instagram.

Försade sig i tv

“Jag sa JA”, skriver Wahlgren i det Instagram-inlägg där hon och Bauer visar upp sina nya förlovningsringar.

Kommentarsfältet är fullt av gratulationer från nära och kära, däribland Sofia Wistam, Molly Hammar, och Margaux Dietz. Wahlgrens barn Bianca och Benjamin Ingrosso har kommenterat inlägget med hjärt-emojis.

Wahlgren och Bauer har varit tillsammans i snart två år. Redan i våras tog dock rykten om en eventuell förlovning fart, detta då Wahlgren kallade Bauer för sin “man” i ett avsnitt av realityserien Wahlgrens Värld:

“Jag har en väldigt stabil relation med min man, min blivande man, pojkvän, jag vet inte vad jag ska kalla honom”, sa Pernilla under en synk i programmet enligt Hänt.

Hon fortsatte: “Sa jag precis min man, herregud. Blivande man var ännu värre.”

“Tog ett tag innan jag förstod att det var på riktigt”

Kort efter frieriet delade Pernilla med sig av hur det hela gick till:

“Igår kväll i Sälen, efter världens mysigaste middag uppe i Hemfjällsstugan – mitt uppe på fjället utan el med bara levande ljus och öppen brasa – dit vi åkt släde tillsammans med mina 3 yngsta barn och vänner, gick han ner på knä och friade…Min stora kärlek, min bästa vän. Min älskade Bauer. Tog ett tag innan jag förstod att det verkligen var på riktigt, att han inte bara skojade med mig, men när jag såg tårarna som rann ner för Christians kinder förstod jag – och svaret blev ett självklart JA..!”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Friade med ananasring

Själva ringen som Bauer friade med har en minst sagt personlig touch. I podcasten Wahlgren & Wistam, som Pernilla driver tillsammans med Sofia Wistam, berättar hon att ringens design är en blinkning till hennes egen förkärlek till en viss frukt.

“Det är så mycket jag, och det är så mycket Chrille att han går till en guldsmed eller silversmed eller vad det heter och specialgör en ring till mig”, säger hon och låter Wistam gissa vad ringen är dekorerad med.

“Är det en ananas?” frågar Wistam.

“Ja! Det är en ananasring”, svarar Wahlgren och skrattar. “Jag tycker att det är så gulligt och charmigt för det är vår humor. Det behöver inte vara värsta ringen med en stor diamant, utan han ville göra en personlig ring till mig, och han vet hur mycket jag gillar ananas. Den är jättefin!”

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!