Nöje

Pernilla Wahlgren och Christian Bauers möbelbråk – fick inte ta med sig stol till villa Wahlgren

När Christian Bauer ville ta med sig en möbel som hade stort affektionsvärde till Pernilla Wahlgrens nya villa på Lidingö fick han först nej, något som Sofia Wistam berättar om i podcasten Wahlgren & Wistam. Nu har det dock blivit annat ljud i skällan.

Foto: Instagram @pernillawahlgren

I december berättade Pernilla Wahlgren för sina följare på Instagram att hennes nya villa på Lidingö äntligen var klar efter flera års väntan. Men när det var dags att inreda bostaden uppstod det en konflikt mellan Wahlgren och hennes fästman, Christian Bauer.

Blev tvärt nej

I podcasten Wahlgren & Wistam, som Pernilla driver tillsammans med Sofia Wistam, berättar Wistam om en konflikt som uppstod mellan Wahlgren och fästmannen när det blev dags att bestämma möblemang till det nya huset.

Wistam berättar att Bauer hade kommit med en önskan gällande en stol som tillhört hans numera bortgångna far. I avsnittet imiterar Wistam Bauer:

“Då säger han så här, ‘Jag skulle vilja ha en stol som jag har fått av min pappa som inte finns längre'” – en förfrågan som Wahlgren omedelbart ska ha sagt tvärt nej till.

“Ett värdefullt minne”

I podcasten förklarar Wahlgren att hon först var emot idén eftersom många av hennes egna favoritmöbler inte skulle komma med i flytten, men att hon numera känner att det var “100 procent rätt” att stolen skulle få en plats i huset:

“För det första: hans pappa lever inte längre och det var verkligen den enda möbeln som han vill ha med sig och det är den enda möbeln som han sparade från sin pappa, så den är ett värdefullt minne för honom.”

Sagt och gjort: häromveckan lade Pernilla upp en bild på stolen på villa Wahlgrens Instagram-konto.

“När jag & min Christian bestämde oss för att flytta ihop i mitt nybyggda hus, så var redan alla val av inredning och möbler satta. Christian hade ingenting emot detta, då han inte hade nånting emot min inredning. Tack o lov..! Men EN möbel ville han verkligen ta med sig. Denna fåtölj från @laminobyswedese  som han ärvde efter sin älskade pappa Peter. Vi hittade en perfekt plats för den i musikrummet! En fin möbel, ett fint minne – och faktiskt husets enda Designmöbel…!” skriver hon.

Foto: Instagram @villawahlgren

Nästa bild

Foto: Instagram @villawahlgren

Nästa bild

Foto: Instagram @villawahlgren

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!