Nöje

Pernilla Wahlgren om kärleken Christian Bauer: Han är van att vara framför kameran

Enligt Pernilla Wahlgren kommer vi få se mer av hennes nya kärlek Christian Bauer i serien “Wahlgrens Värld”. “Det är tacksamt att jag har träffat en kille som kan tänka sig att stå framför kameran”, säger hon.

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Realityserien “Wahlgrens Värld” är nu inne på sin elfte säsong och ett visst skifte har skett sedan förra säsongen – Bianca Ingrosso har officiellt lämnat serien, och samtidigt kommer Pernilla Wahlgrens nya kärlek Christian Bauer att börja synas en del i programmet.

“Det är klart att det är väldigt tacksamt för mig att jag har träffat en kille som faktiskt kan tänka sig att stå framför kameran ibland, det är inte alla som skulle tycka det var fine”, säger Wahlgren till Aftonbladet.

“Tycker att han är modig”

Redan i slutet av säsong tio dök Christian Bauer upp i serien för första gången. Hans inhopp var egentligen inte planerat, men producenten Johan Pråmell uppmuntrade Wahlgren att fråga Bauer om han hade lust att vara med i programmet.

För Aftonbladet berättar Wahlgren att Pråmell är en av hennes bästa vänner och att han dessutom redan hade hunnit bli vän med Bauer – något som säkert underlättade. Även Bauers erfarenhet av modelljobb kan ha bidragit till beslutet att tacka ja:

“Han är väldigt easy going, det kanske har att göra med att han har jobbat mycket som modell att han är van att vara framför kameran. Han är verkligen sig själv. Jag tycker att han är modig och bjussig som är med när vi frågar”, säger Wahlgren.

Foto: nstagram @pernillawahlgren

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!