Nöje

Pernilla Wahlgren öppnar upp om hatet efter Allsångs-beskedet

Efter beskedet att Pernilla Wahlgren tar över som programledare för Allsång på Skansen berättar tv-personligheten nu om de negativa kommentarer hon får utstå på grund av sitt jobb. “Det kommer alltid finnas haters som tycker att jag är överallt”, säger hon i podcasten Wahlgren & Wistam.

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Förra veckan släpptes nyheten att Pernilla Wahlgren tar över från Sanna Nielsen som programledare för Allsång på Skansen:

“Nej men SNÄLLA! Hur KUL ska inte det här bli?!!!! STOLT GLAD och TACKSAM kan jag nu ÄNTLIGEN få berätta att jag har fått det stora hedersuppdraget att LEDA ALLSÅNG PÅ SKANSEN på @svt fr o m sommaren 2023! Ska göra mitt bästa för att axla denna stjärnbeströdda mantel efter mina otroliga föregångare..!”, skrev Wahlgren i ett inlägg på Instagram.

Pernilla Wahlgren om hatarna: “Förstår att de stör sig”

Uppdraget att leda det folkliga programmet är ännu en höjdpunkt i Wahlgrens varierade och framgångsrika karriär – men i podcasten Wahlgren & Wistam som hon driver tillsammans med Sofia Wistam berättar hon att framgångarna kommer med en hel del hat och negativa kommentarer:

“Det kommer alltid finnas haters som tycker att jag är överallt, eller att jag inte är ett dugg rolig, eller att familjen Wahlgren syns överallt. Jag förstår att jag är mer liksom… jamen det finns saker att störa sig på med mig, och det är ju för att jag också har en realityshow där jag också vågar visa mina dåliga sidor”, säger hon.

Wahlgren medger även att det känns lite “läskigt” att ta över Allsång på Skansen från Sanna Nielsen som har lett programmet under de senaste sju åren:

“Det är klart att det är [läskigt] för hon har varit väldigt omtyckt och gjort ett väldigt bra jobb. Men, för det första kan jag inte göra mer än mitt bästa, och sedan vet jag att jag har fått det här jobbet på grund av min erfarenhet – att jag har hållit på så många år i branschen – är bred som artist, kan sjunga, kan vara programledare, kan underhålla och är inte en nervös person i grund och botten”, säger hon.

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!