Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Pernilla Wahlgrens felsägning under utekvällen

När Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso var ute på en riktigt livad julfest med Kanal 5 och discovery+ kunde vi se på sociala medier att gänget hade riktigt kul. De befann sig på en restaurang i Stockholm där det firades, åts och dracks. Pernilla Wahlgren råkade efter några glas dessutom göra en riktigt rolig tabbe!

Foto: Instagram @pernillawahlgren

Bianca lämnar folkkära programmet

Under förra veckan gick Bianca Ingrosso ut och avslöjade att hon hoppar av Wahlgrens värld efter tio säsonger. Bianca är nämligen aktuell med en ny storsatsning samtidigt som en stor del av hennes arbetstid går åt till kosmetikaföretaget CAIA. Tiden räckte helt enkelt inte till.

Pernilla tabbar sig i klippet

Pernilla och Bianca firade dock med teamet häromdagen då de var ute på en julfest på en restaurang i Stockholm. Det var i en av Biancas Instagramstorys som Pernilla gjorde den roliga felsägningen. När Pernilla i ett klipp skulle berätta att kompisen Sofia Wistam varit berusad 24/7 valde hon istället en mer kreativ variant. “Sofia var full 24/12” säger hon i klippet varpå Bianca blir tvungen att förklara hur många timmar det är på ett dygn och hur många dagar en vecka består av.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!