Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Pete Davidson åker till rymden – är hedersgäst på Jeff Bezos rymdfarkost

Pete Davidson blir nästa kändis att åka till rymden efter att ha blivit inbjuden till Jeff Bezos Blue Origins nästa rymdfärd.

Foto: Skärmdump

Komikern Pete Davidson, känd från humorprogrammet Saturday Night Live, blir nästa kändis att åka till rymden – detta med Amazons grundare Jeff Bezos företag Blue Origin.

Har bjudits in som hedersgäst

Davidson kommer att resa i egenskap av hedersgäst tillsammans med fem betalande kunder. Detta blir bolagets fjärde rymdresa, och bland tidigare hedersgäster märks bland andra skådespelaren William Shatner – känd för att ha spelat kapten Kirk i Star Trek – och sportstjärnan Michael Strahan.

Avresan är planerad klockan halv två på eftermiddagen den 23 mars – alltså onsdag nästa vecka – från västra Texas. Davidson och de andra kommer att resa i rymdskeppet New Shepard, vilket var det som Bezos själv åkte med under sin omtalade rymdresa i juli i fjol.

Blue Origin har hittills inte avslöjat vad en resa med New Shepherd kostar men en plats på den första resan med Bezos auktionerades ut för svindlande 28 miljoner dollar.

Källa: Independent

Foto: Skärmdump

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!