Nöje

Pete Davidson bekräftar att han och Kim Kardashian är ett par!

Komikern Pete Davidsons relation med Kim Kardashian bekräftades i november, men det var först nu i veckan som Davidson för första gången kallade Kardashian för sin flickvän i en intervju.

Redan i oktober började ryktet gå att komikern Pete Davidson dejtade realitystjärnan Kim Kardashian, efter att ett foto läckte där de höll handen på en berg- och dalbana under vad som föreföll vara en dubbeldejt med Kourtney Kardashian och Travis Barker.

Planerar inför Alla hjärtans dag

Men det var först för några dagar sedan, när Davidson intervjuades av Kay Adams för PEOPLE (The TV Show!) som han i ett offentligt sammanhang för första gången kallade Kim för sin flickvän:

“Jag har inte Instagram – jag har inte Instagram eller Twitter eller någon av de grejerna. Så största delen av mitt liv består av att sätta mig i bilar och dyka upp på inspelningar”, sa Davidson i showen, och fortsatte:

“Eller, om jag är ledig, så hänger jag antingen med mina vänner eller chillar med min flickvän inomhus. Så jag gör inte så mycket.”

Komikern, som är mest känd från humorprogrammet Saturday Night Live, bekräftade även att han hade planer inför Alla hjärtans dag.

“jag tror inte att jag någonsin har gjort något på Alla hjärtans dag, så detta skulle vara det första året som jag funderat på planer inför Alla hjärtans dag, antar jag”, sa han.

Källa: Huffpost

Foto: Instagram @flavorflavofficual

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!