Nöje

Pete Davidson har brännmärkt sig själv med Kim Kardashians namn

Att tatuera in sin partners namn på kroppen är ett ganska vanligt sätt att visa sin kärlek på – men Pete Davidson gick ett steg längre när han skulle föreviga flickvännen Kim Kardashians namn på sin kropp.

Foto: Skärmdump

Det var när Kim Kardashian gästade The Ellen DeGeneres Show som hon avslöjade att hennes pojkvän Pete Davidson har ett flertal tatueringar tillägnade henne.

Foto: Skärmdump

Ville ha ett ärr

“Jag tror att min favorit är här [Kardashian pekar på sitt nyckelben] där det står ‘Min tjej är en advokat’. Den är riktigt gullig”, säger realitystjärnan till DeGeneres.

Kardashian berättar även att Davidson har bränt in hennes namn på sin kropp, ett beslut som hon tror beror på att han ville ha något mer permanent än en tatuering:

“Jag tror att han tänkte att han ville ha något som han inte kan ta bort. Han håller på att ta bort sina tatueringar på armar och halsen så jag tror att han tänkte ‘jag vill inte kunna ta bort eller täcka över det, jag vill ha det som ett ärr på mig'”.

Foto: Skärmdump

“Var inte så desperat”

DeGeneres lyfte även det faktum att Kardashian nyligen har lagt upp bilder på sig själv och Davidson på Instagram för första gången.

“Var det något som du kände att du var tvungen att få ur vägen?”, frågar DeGeneres.

“Nej, jag har världens gulligaste bilder på oss och jag vill skriva om hur söta vi är men sedan tänker jag ‘Var inte så desperat, posta inte så mycket. Ge bara en glimt’. Jag vet inte vad som är rätt att göra, jag har inte dejtat sedan innan Instagram existerade. Jag vet inte vad reglerna är.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!