Nöje

Pete Davidson inlagd på rehab efter kontroverserna med PETA

Pete Davidson har skrivit in sig på rehab, det rapporterar Page Six. Nyheten kommer efter den senaste tidens kontroverser mellan Davidson och djurrättsorganisationen PETA.

Foto: Instagram @kimkardashian

Det var tidigare denna månad som Saturday Night Live-profilen Pete Davidson utfärdade en offentlig ursäkt till en toppchef på PETA efter att han lämnat ett aggressivt röstmeddelande till henne.

Kritiserades för köp av hund

Davidson mottog kritik från djurrättsorganisationen eftersom han hade köpt en valp i en djuraffär istället för att adoptera en så kallad rescuehund. Efter kritiken lämnade Davidson ett röstmeddelande till Daphna Nachminovitch – en högt uppsatt chef på PETA – där han sa att han har en “svår allergi mot hundar” och inte kan adoptera vilken ras som helst.

“Min mammas j-a hund som var två år dog en vecka innan så vi är alla så ledsna, så jag var tvungen att skaffa en specifik hund”, sa han i meddelandet och tillade att hunden i fråga var till hans mamma.

Davidson frågade därefter varför PETA inte gör “efterforskningar” innan de skapar rubriker för att de är “tråkiga”, och avslutade med:

“Dra åt helvete och sug min k-k”.

Djurrättsorganisationen backade inte efter meddelandet utan påpekade att det “inte finns något sådant som en allergivänlig hund”.

“Tar en välbehövlig paus”

Sedan röstmeddelandet till Nachminovitch läcktes har Davidson bett om ursäkt för sina “illa valda ord”. Han befinner sig nu på rehab, enligt källor till Page Six på grund av att han lider av bipolär sjukdom och PTSD.

“Alla som känner Pete vet att han alltid ser till att få hjälp när han behöver det. Han har många människor som älskar och stöttar honom, och är stolta över honom”, säger en källa som uppges stå Davidson nära.

Personen tillägger att Davidson – som var sju år när hans pappa, brandmannen Scott Davidson, omkom i terroristattackerna i New York den elfte september 2001 – tar “en välbehövlig paus så att han kan fokusera på sig själv och lära sig att hantera sina PTSD-problem på ett bättre sätt”.

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!