Nöje

Pete Davidson och Chase Sui Wonders har gjort slut

Pete Davidson och Chase Sui Wonders har gått skilda vägar, det skriver People. Nyheten kommer ungefär nio månader efter att romansrykten uppstod mellan de två skådespelarna.

Foto: Instagram @marthastewart48

Komikern och skådespelaren Pete Davidson är singel igen, det bekräftar en person som People har talat med. Enligt källan är det slut mellan Davidson och skådespelerskan Chase Sui Wonders, som han började dejta 2022:

“Han är singel igen”, säger källan, som tillägger att Davidson “mår väldigt bra” efter att ha skrivit in sig på rehab i juni.

Öppnade upp om relationen i våras

Davidson och Wonders träffades under inspelningarna av skräckkomedin Bodies Bodies Bodies 2021. I december 2022 uppstod rykten om en romans mellan Davidson och Wonders efter att de synts tillsammans i New York vid ett flertal tillfällen.

Romansen tycktes bekräftas i januari 2023 då paret semestrade i Hawaii tillsammans. I våras beskrev Wonders förhållandet i en intervju med Nylon:

“Vi pratar om allt, och vi är väldigt öppna med varandra om allt, och det känns som att det som händer i vårt förhållande är heligt.”

Pete Davidson har tidigare dejtat bland andra Kim Kardashian och Familjen Bridgerton-skådespelerskan Phoebe Dynevor. Dessutom var han förlovad med Ariana Grande 2018.

Foto: Instagram @marthastewart48

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!