Nöje

Pete Davidson och Emily Ratajkowski firade “Friendsgiving” ihop

Kort efter att romansrykten uppstått kring Emily Ratajkowski och Pete Davidson tycks paret nu har firat Thanksgiving ihop, detta enligt Page Six som rapporterar att de båda taggades i en numera borttagen bild från kvällen.

Foto: Instagram @kimkardashian/@emrata

Förra veckan började rykten om en romans mellan Pete Davidson och Emily Ratajkowski florera, och kort därefter fångades de två på bild när de kramade om varandra. Varken Davidson eller Ratajkowski har bekräftat att de dejtar men de har tveklöst setts en hel del på sistone – nu senast under en middag i samband med Thanksgiving.

Foto: Instagram @sellbydrummond

Emily Ratajkowski: “Alla är heta”

Med på middagen – som i själva verket var en “Friendsgiving”, alltså ett Thanksgivingfirande vänner emellan – var Bumbles marknadsföringschef Selby Drummond. Hon publicerade en numera borttagen bild från middagen på Instagram där både Ratajkowski och Davidson var taggade, detta enligt Page Six.

Foto: Instagram @deuxmoi

Samma vecka som ryktet började gå om en romans mellan Pete och Emily publicerade modellen dock ett klipp på TikTok där hon tycktes påpeka att hon inte är intresserad av en relation just nu: I videon mimar hon till ett ljudklipp där en kvinna hörs säga:

“Jag skulle vara med flera män, jag skulle också vara med några kvinnor, alla är heta, men på ett intressant sätt.”

Ratajkowski ansökte om skilsmässa från sin make Sebastian Bear-McClard i september, detta efter anklagelser om otrohet. De har sonen Sylvester Apollo Bear, 1 år, tillsammans. Pete Davidson har tidigare varit tillsammans med bland andra Kim Kardashian, Ariana Grande och Bridgerton-skådespelerskan Phoebe Dynevor.

@emrata

♬ original sound – HBO

Foto: Instagram @kimkardashian/@emrata

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!