Nöje

Pete Davidson tillbaka på Instagram efter 4 års uppehåll

Komikern och skådespelaren Pete Davidson är aktiv på Instagram för första gången sedan 2018, då han kallade internet för “en ond plats”.

Foto: Getty Images

“Internet är en ond plats och det får mig inte att må bra”, skrev Pete Davidson i ett offentligt meddelande till sina fans när han stängde ned sina konton på sociala medier 2018. Nu har Davidson, känd från humorprogrammet “Saturday Night Live”, återvänt till Instagram under användarnamnet @pmd.

Följer endast två konton

Det mest uppseendeväckande med komikerns nya konto, som skapades under onsdagen och i skrivande stund har en miljon följare, är att han endast följer två andra användare:

Sin flickvän Kim Kardashian – vilket knappast är en överraskning – och skådespelaren Sebastian Stan, känd för sin roll som Bucky Barnes i Marvels “Captain America”-filmer.

Varför Davidson har valt att följa Sebastian Stan är ännu okänt, men vissa fans tror att det hela kan bero på ett framtida samarbete med skådespelaren.

Blev attackerad av Kanye

En annan sak som har fått många att reagera på Davidsons återkomst till plattformen är att han valt att komma tillbaka endast några dagar efter att Kanye West publicerade flera – nu borttagna – inlägg på Instagram, där han på olika sätt attackerade Davidson.

Wests agg mot komikern kommer sig av att artisten vill återförenas med sitt ex Kim Kardashian, något som han öppet har berättat i flera olika sammanhang. Senast i måndags skrev han i ett inlägg att han tror att han och Kardashian kommer återförenas.

Kardashian ansökte om skilsmässa från West i februari 2021 och började dejta Davidson förra hösten. West dejtade fram tills nyligen skådespelerskan och modellen Julia Fox, men på Alla hjärtans dag meddelade Fox att det var slut mellan dem.

Källa: Bustle

Foto: Getty Images

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!