Nöje

Pete Davidsons läckta sms till Kanye West: Jag är i säng med din fru

I en sms-konversation med Kanye West skriver Pete Davidson bland annat att han vill träffas och “prata ut” om problemen mellan dem – samtidigt som han skriver att han är i säng med Wests ex Kim Kardashian.

Foto: Instagram @davesirius/@kanyewest

Under senare tid har Kanye West på olika sätt attackerat komikern Pete Davidson som numera dejtar Wests ex Kim Kardashian. Bland annat har West släppt en musikvideo, till stor del bestående av leranimationer, där han kidnappar och begraver Davidson.

“Jag är i säng med din fru”

I en läckt sms-konversation mellan Kanye West och Pete Davidson skriver Davidson nu bland annat att han inte längre tänker låta West behandla honom och Kim Kardashian illa:

“Kim är bokstavligen den bästa mamma jag någonsin träffat. Det hon gör för barnen är fantastiskt och du har sån tur att hon är mamma till dina barn. Jag har bestämt mig för att inte längre låta dig behandla oss på det här sättet och jag har fått nog av att hålla tyst. Väx upp”, skriver han.

På Wests fråga om var han befinner sig skriver Davidson: “I säng med din fru.”

Vill träffas och prata ut

Davidson skriver även att han är i Los Angeles över dagen och föreslår att han och West ska träffas avskilt för att “prata ut”. Han skriver att det West gör mot sin familj kommer att “ge dem ärr för livet” och menar att han vill hjälpa West:

“Låt mig hjälpa dig. Jag har också problem med psykisk ohälsa, det är inte lätt. Du behöver inte känna såhär längre, det ligger ingen skam i att få lite hjälp /…/ Du har ingen aning om hur snäll jag varit mot dig trots sättet du har behandlat mig på. Jag har hindrat [Saturday Night Live] från att prata om eller driva med dig, vilket de har velat göra i flera månader.”

Källa: Independent

Foto: Instagram @davesirius

Nästa bild

Foto: Instagram @davesirius

Nästa bild

Foto: Instagram @davesirius

Nästa bild

Foto: Instagram @davesirius

Nästa bild

Foto: Instagram @davesirius

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!