Nöje

Fansens teori: Pete Davidsons nya tatuering är Kim Kardashians barns initialer

Komikern Pete Davidson har synts med en ny tatuering som fansen tror är en hyllning till flickvännen Kim Kardashian och hennes barn.

Foto: Skärmdump

Realitystjärnan Kim Kardashian och komikern Pete Davidson började dejta i oktober förra året efter Kardashians medverkan i humorprogrammet Saturday Night Live.

Sedan dess har relationen till synes gått från klarhet till klarhet. I mars, när Kardashian gästade The Ellen DeGeneres Show, avslöjade hon att Davidson har ett flertal tatueringar tillägnade henne:

“Jag tror att min favorit är här [på nyckelbenet] där det står ‘Min tjej är en advokat’. Den är riktigt gullig”, sa Kardashian, som även passade på att berätta att Davidson har bränt in hennes namn på sin kropp för att ha något mer permanent än en tatuering.

Sågs med ny tatuering

Men Davidson verkar inte ha nöjt sig där: i helgen fångades han och Kardashian på bild i Los Angeles och då visade det sig att komikern har en ny tatuering som består av bokstäverna KNSCP – något som har gett upphov till teorin att Davidson har tatuerat in den första bokstaven ur Kim och hennes barns förnamn på sin hals.

Kardashian har fyra barn tillsammans med sitt ex Kanye West och bokstäverna i Davidsons nya tatuering stämmer in på barnens namn i åldersordning: North, 8; Saint, 6; Chicago, 4; och Psalm, 2.

Källa: Entertainment Tonight

Foto: Skärmdump

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!