Nöje

Pete Davidsons relation med Chase Sui Wonders bekräftad – av Martha Stewart

Det var under påskhelgen som Martha Stewart fick celebert besök i form av komikern och skådespelaren Pete Davidson. Med sig hade Davidson sin nya kärlek Chase Sui Wonders, som han har ryktats dejta sedan slutet av förra året.

Foto: Instagram @marthastewart48

Martha Stewart förevigade Pete Davidson och Chase Sui Wonders besök med en bild som hon lade upp på Instagram. På bilden syns Davidson hålla om Stewarts axlar, samtidigt som han i andra handen håller upp en äggkartong. Wonders poserar bredvid dem.

“De var ute och tittade på vår vackra stad Bedford”, skriver Stewart i inlägget. “Jag visade dem runt på gården och inne i vinterhuset där påskhararna gjorde sig redo för söndagen. Väldigt sött par!!!!”

Davidson har inget konto på Instagram sedan sin offentliga konflikt med Kanye West förra året – men Wonders har kommenterat inlägget med tre emojis: två kaniner och ett vitt hjärta.

Pete Davidson: “Har dejtat 12 personer på 10 år”

Pete Davidson har dejtat några av Hollywoods vackraste kvinnor, inklusive Kim Kardashian, Ariana Grande och Emily Ratajkowski. Men själv anser komikern inte att hans kärleksliv är särskilt anmärkningsvärt.

När han nyligen gästade podcasten Real Ones sa Davidson att han inte tycker att det är “så galet” att dejta tolv personer under loppet av tio år.

Han berättade även att han träffat samtliga flickvänner “genom jobbet” och “inte varit i någons DM:s”:

“Jag jobbade på en av Hollywoods fem centrala punkter där du träffar folk och det var så det hände”, sa han.

Foto: Instagram @marthastewart48

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!