Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Petter Stordalen om nya kärleken Märta Elander Wistén

Hotellmagnaten Petter Stordalen, 59, träffade sin nya kärlek Märta Elander Wistén, 31, under pandemiåret. Idag bor paret tillsammans, både i Sverige och Norge.

Foto: Instagram @petterstordalen

Fram till 2019 var Petter Stordalen gift med Gunhild Stordalen, 43. När paret gick ut med nyheten om skilsmässan i november 2019, efter 14 år som gifta, blev många förvånade. Gunhild Stordalen diagnosticerades 2014 med den autoimmuna sjukdomen systemisk skleros. Gunhild har tidigare berättat att sjukdomen innbar vissa utmaningar för relationen och äktenskapet.

Beskriver kärleken i ny bok

I början av pandemin träffade Petter sin nya kärlek Märta, och i takt med att hotellen blev ställda inför fler och fler utmaningar, bland annat uppsagd och permitterad personal som följd av färre gäster, började istället andra områden i livet att blomstra. Märta tog sig till Petter och Oslo och stannade i 102 dagar. Idag bor paret tillsammans, både i Sverige och Norge.

Petter Stordalens nya bok Apollometoden

I sin nya bok “Apollo-Metoden” har Petter beskrivit den nya kärlekens betydelse i hans liv. Han berättar också att hon har fått honom att göra något han knappt gjort under 15-20 års tid, nämligen äta hemlagad mat.

Källa: Dagbladet

Apollometoden : sju strategier som fungerar i kris - Petter Stordalen, Eivind Saether KÖP

Apollometoden : sju strategier som fungerar i kris - Petter Stordalen, Eivind Saether

Ingen människa går igenom livet utan att möta kriser.

Att överleva dem och komma ut på andra sidan, är en gåva

För Petter Stordalen blev pandemin en ekonomisk kraschlandning. Men det var inte första gången han tvingades hantera motgångar. Hur klarar Petter det oväntade? Hur håller man modet uppe när livet tar en helomvändning och allt står på spel? Och vad kan en misslyckad amerikansk rymdfärd lära oss om att klara av en kris?
Apollometoden är en berättelse om att ändra kurs. Med pandemin som dramatisk bakgrund visar Petter Stordalen hur motgångar kan ge nya möjligheter – även när omgivningen verkar ha gett upp. Petters erfarenheter kan överföras till många områden i livet, på jobbet eller på det personliga planet. Här hittar du inspirerande råd för din egen utveckling och en närgången inblick i Stordalens tankesätt och affärshemligheter.

Pris: 199 kronor.

Finns även hos Adlibris!

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!