Nöje

Phillipe Cohen visar upp nya kärleken på Instagram

Efter förra årets uppbrott från Bianca Ingrosso tycks Phillipe Cohen nu ha gått vidare. Här är tjejen som förmodas vara hans nya flamma!

Foto: Instagram @filippcohen/@sallyericson

Förra sommaren gjorde Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen slut efter att ha haft en jojo-relation under många års tid. Nyligen gick det rykten om en återförening mellan exen, något som Ingrosso bestämt förnekade i norska Dagbladet häromveckan:

“Nej! Nej! Vi är bara vänner. Det är över”, sa influencern om ryktet som uppstått efter att hon publicerat bilder på sig själv iförd en skjorta som några av hennes följare menade tillhörde Cohen.

Samtidigt gav influencern ett kryptiskt svar på frågan om hon hade någon sommarflört på gång:

“Det är hemligt. Men jag har det bra”, sa hon.

Foto: Instagram @flippcohen

Visar upp nya tjejen på Instagram

Nu har vi fått ytterligare ett bevis på att det verkligen är slut mellan Ingrosso och Cohen: nyligen visade krögaren nämligen upp det som förefaller vara hans nya kärlek på Instagram.

I ett klipp som Cohen publicerade på plattformen efter midsommarhelgen syns han och Rebecca Lindbergh Thor – som är taggad i inlägget – i en öm omfamning på ett midsommarfirande.

I det senaste avsnittet av Nyheter24-podcasten Sanning & Konsekvens framkommer det även att en lyssnare har sett Cohen tillsammans med en tjej som han tycktes vara mer än vänner med. Personen beskriver tjejen som “mörkhårig, väldigt dressad” och tillägger att hon såg “väldigt classy, söt och naturlig ut”.

Foto: Instagram @flippcohen

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!