Nöje

Phoebe Dynevor medverkar inte i säsong 3 av “Bridgerton”

Det verkar som om ett av syskonen Bridgerton kommer saknas från det populära kostymdramats tredje säsong: Phoebe Dynevor har nämligen hintat om att hon inte medverkar i den nya säsongen av Bridgerton.

Foto: Netflix

Många känner igen Phoebe Dynevor som karaktären Daphne Bridgerton från den populära Netflix-serien Bridgerton som hade premiär 2020.

“Kanske i framtiden”

Kostymdramats första säsong fokuserade på Daphnes kärlekshistoria med Simon Basset, hertig av Hastings. Eftersom serien fokuserar på en ny person ur familjen varje säsong fick Dynevors karaktär en mindre central roll i den andra säsongen – och nu har skådespelerskan hintat om att hon inte kommer dyka upp över huvud taget i säsong tre.

När Dynevor intervjuades av Screen Rant i helgen fick hon frågan om det fanns några “spännande dynamiker” för Daphne i den kommande säsongen.

“Tyvärr, inte i säsong tre. Kanske i framtiden”, svarade hon. “Men jag är spänd på att se säsong tre i egenskap av tittare.”

Aktuell med flera projekt

Dynevor fick frågan under Sundancefestivalen där hon befann sig för att marknadsföra filmen Fair Play, i vilken hon spelar en av huvudrollerna. Hon är också aktuell med filmen Bank of Dave som hade premiär på Netflix tidigare denna månad.

Det är sannolikt skådespelerskans många projekt som gjort att hon inte har haft möjlighet medverka i säsong tre av Bridgerton. När inspelningarna av den nya säsongen drog igång förra sommaren hade Dynevor nämligen redan åtagit sig att medverka i Miramax-filmen Inheritence, vars inspelningar ska ha ägt rum i bland annat Egypten och Sydkorea.

I augusti 2022 delade hon med sig av bilder från några av filmens inspelningsplatser på Instagram:

“Några [bilder] från de senaste månaderna”, skrev hon. “Kairo till Delhi till Seoul. Vilken vacker resa. Ser fram emot att visa vad vi har skapat.”

Källor: People, Hello

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!