Nöje

Pink om relationen med dottern Willow: “Hade ett tårögt samtal”

Det var när Pink nyligen gästade The Drew Barrymore Show som hon öppnade upp om hur hennes relation med dottern Willow ser ut idag. “Hon har behov nu”, säger artisten enligt Today.

Foto: The Drew Barrymore Show

Artisten Pink och hennes dotter Willow, 11 år, har mer gemensamt än gener – något som märktes när de uppträdde tillsammans på Billboard Music Awards 2021. Men i takt med att Willow blir äldre håller saker och ting på att förändras mellan dem.

“Kommer sakna varandra”

Pinks familj (som består av dottern Willow, 11 år, sonen Jameson, 6 år, och maken Carey Hart) följer vanligtvis med henne när hon ger sig ut på turné. Men när stjärnan nyligen gästade Drew Barrymores talkshow berättade hon att Willow endast kommer vara med under delar av sommarens turné.

Foto: Instagram @pink

“Willow och jag hade ett väldigt tårögt samtal om den här turnén eftersom hon har behov nu”, säger Pink i programmet. “Willow och jag pratar om nästan allt – vi har en jättebra relation, och jag sa till henne: ‘Jag vet att det finns saker som du vill göra’.”

Artisten tillägger att hon berättade för dottern att även om hennes karriär betyder väldigt mycket för henne “så betyder den inte mer än din barndom, eller vad du betyder för mig”:

“Jag slutar imorgon. Om det är det du vill, så slutar jag imorgon. Men den här gången betyder det att vi kommer behöva sakna varandra litegrann.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!