Nöje

Plus size-modellen Dianas Instagrambild visar exakt vilken skillnad retuschering gör

Att retuschering förvränger verkligheten vet vi, men egentligen inte hur mycket. Det ville plus size-modellerna Callie Thorpe och Diana Sirokai visa när de la upp en bild på de både på Instagram. En bild som gav många en tankeställare. 

Foto: Instagram @dianasirokai

Bilden visar två modeller som skrattar – de har släta lår, perfekt hår och platta magar. Den bilden som ser ut som en helt vanlig modellbild är retuscherad av en fotograf och skiljer sig något från originalbilden. Modellerna bad en fotograf att gå loss på deras bild i photoshop och retuschera den.

“Syftet med detta var att visa er hur magasin och media tar redigering till en helt annan nivå. Modeller och kändisar ser inte längre ut som sig själva. Vi lever i en fejkad värld och det är dags att ta tillbaka verkligheten. Äg den du är och slay!”, skriver Diana Sirokai i sitt inlägg.

Bilden har fått oändligt många reaktioner och positiv respons, i skrivande stund har bilden fått över 12 tusen gillamarkeringar. Användaren __claire.k__ skriver: “Jag älskar detta så mycket. Tack för att du visar hur stark Photoshop kan vara.

Källa: Huffington Post

Foto: Instagram @dianasirokai

Nästa bild

Foto: Instagram @dianasirokai

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!