Nöje

Prins Daniel rörd till tårar: “Victoria är en otrolig person”

I en intervju med SVTs Claes Elfsberg får prins Daniel tårar i ögonen när han pratar om hur fantastisk han tycker att sin fru är. Detta kan vara det finaste vi sett på länge.

Daniel-victoria-kara-rord-Foto: IBL/SVT

Tidigare i somras firade de sin sjuåriga bröllopsdag och de är fortfarande lika kära i varandra. Det visar prins Daniel i en intervju med SVT där han rörs till tårar när han börjar prata om sin Victoria. Han berättar också om de krav som kronprinsessan har haft på sig själv. När Claes Elfsberg frågar om Victoria har höga krav på sig svarar han:

– Det har hon, definitivt. Hon har väl haft för höga krav på sig, men jag tycker hon är mer balanserad och kan acceptera att ibland går det inte precis som man vill. I mötet med människor är hon, tycker jag, helt unik. Hon får människor att känna sig sedda, hon skapar en otrolig stämning där hon är och stärker människor och fungerar som den samlande positiva kraften på ett otroligt sätt, säger Daniel till SVT.

Han fortsätter med sin hyllning till sin fru och då spricker rösten för honom.

– Mötet som hon alltid tar med sig. Har man lager av lager av såna starka möten så blir man en speciell person av det.

När Claes Elfsberg sedan frågar varför han blir så rörd när han pratar om Victoria, tåras hans ögon och han måste samla sig innan han fortsätter.

– Vi pratar om min hustru. Det här blir too much för mig, känner jag. Men. Jag ska försöka ta mig samman här lite. Det säger så mycket om henne och den otroliga person hon är, säger Daniel till SVT.

Se klippet här>

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!