Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Prins Harry har fått nytt jobb – på Silicon Valley start up

Prins Harry har fått nytt jobb på den heta Silicon Valley start upen BetterUp som är värderat till över 1 miljard dollar. Bolaget arbetar med professionell coaching inom psykisk ohälsa, beteendevetenskap och artificiell intelligens.

Foto: Instagram @kensingtonroyal

Detta är prins Harrys första arbete på ett privat bolag sedan han lämnade det brittiska kungahuset förra året. Han kommer att ha titeln Chief Impact Officer och på bolagets hemsida listas han som en del av ledarskapsteamet. Han kommer att arbeta med att öka medvetenheten om behovet av att förbättra mentalvården, arbeta med produktstrategi och ge råd om välgörenhetssamarbeten. Prins Harry och hans fru Meghan Markle har tidigare arbetat nära välgörenhetsorganisationer som jobbar med mental ohälsa.

Prins Harry tar även med sig erfarenheter från sin tid i den brittiska marinkåren och skriver i ett inlägg på bolagets blogg att de inom marinkåren säger att “Det handlar om ett sinnestillstånd. Vi har det allihop i oss.”

Det är bara några veckor sedan parets historiska och mycket omtalade intervju med Oprah Winfrey där de redogjorde för deras beslut att lämna den brittiska kungafamiljen. De tog även upp den belastning som det kungliga livet hade på deras mentala hälsa.

Källa: The Guardian

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!